About

About

About

About

V
I
S
U
A
L
S
T
O
R
Y
T
E
LL
ER
OVER MIJVan ruige berg omgevingen in de Zwitserland Alpen tot het beklimmen van actieve vulkanen op eilanden midden in de Indische Oceaan. Het ontdekken van verlaten plekken, waar andere stoppen. Deze avonturen leg ik vast met foto en film om mensen mee te nemen in deze ultieme momenten van geluk. Mensen inspireren voor “Living life in nature” is mijn doel. Mensen laten verwonderen over de schoonheid en kalmerende werking van de natuur.
Mijn verhalen worden gekenmerkt door hun authentieke stijl en oog voor de subtiele momenten. Met deze verhalen wil ik mensen aansporen om zelf ook te kiezen voor een het gevoel van vrijheid, buiten is een plek waar je tot rust komt en samen met andere avonturen kunt beleven.
Mijn enthousiasme voor outdoor en het ontdekken van nieuwe plekken zit al van jongs af aan in mijn DNA. Het kantelpunt was toen ik op 25 jarige leeftijd voor mijn studie Communicatie 7 maanden heb doorgebracht in Scandinavië. Vanaf dat moment is mijn verlangen naar het buitenleven en het vastleggen van deze verhalen versterkt.
Met een achtergrond in marketing & communicatie weet ik wat het belang is van boeiende verhalen voor een merk. Graag ga ik de uitdaging aan om jouw verhaal te vertalen naar een visuele ervaring.